Bra med fysisk aktivitet

Det är bra med fysisk aktivitet för hela kroppen. Hjärnan får även sitt när vi tar ut oss med någon form av träning. En del av oss väljer att träna på gym medans andra trivs att träna på egen hand. Det kan vara löpning eller träning i eget hemmagym. Oavsett var och hur vi tränar så är det bra för oss.

Det kan vara att vi tar raska promenader under dagen. Det kan räcka med så lite om 30 minuter för att det ska göra skillnad och påverkar våra kroppar på ett positivt sätt. Vi får starkare muskulatur och kommer att orka mer. Ett stillasittande arbete gör att vi måste röra på oss än mer. Genom att vi stärker våra muskler så får vi också ett starkare skelett och leder som gör att vi blir stadigare när vi är ute och rör oss.

I och med att vi regelbundet rör oss så kommer vi att se skillnad på vågen när vi väger oss. Vi gör av med energi och vår träning påverkar både blodfetter och annat i en mycket bättre riktning. Det är bara att inse att motion är hälsosamt för oss och vi kommer att må så mycket bättre när vi har rört på oss. Om så kortare stunder.