För dig som är gravid

När din mage börjar bli större och tyngre, påverkar det givetvis resten av kroppen också. Det blir mer och mer krämpor och belastning för din kropp. För att hjälpa dig själv och även underlätta graviditeten så mycket du kan.

Leder mjuknar, tyngden tär, ryggen sviktar. Möjligtvis hade det även varit skönt med något som håller fogarna på plats.

Kanske ett foglossnings-bälte eller ett värmebälte med skenor för ischiasnerven. Du samlar antagligen på dig mycket vätska, har möjligtvis ett stort behov av ett par schyssta stödstrumpor som hjälper dig med blodcirkulationen i fötterna och benen.

Vad du än kan tänkas behöva, det finns mycket hjälp och stöd för att kunna underlätta din vardag som gravid. handla något online. Härda inte ut i onödan. När lösningen faktiskt finns så otroligt nära och dessutom väldigt lättillgängligt.

Ta hand om dig själv

Smärta kommer och går, förflyttar sig och blir mer och mer påtaglig med tiden, det är inte bara värktabletter som räcker fullt ut i en graviditet. Givetvis ska du också ta hand om dig och inte hålla dig för att skämma bort dig med nödvändiga hjälpmedel eller stöd för att underlätta allt vad du kan. En graviditet behöver faktiskt inte innebära att du ska härda och lida dig igenom processen.